fbpx

GRATIS VERZENDING BIJ ORDERS VANAF €150

BONVIE
Zoek
Sluit dit zoekvak.

VEEL GESTELDE VRAGEN

De verzendingskosten bedragen 9,50. Elk pakketje is ook verzekerd tegen verlies én diefstal, dit zit mee in de prijs. Let wel op, als er een aankoop is geweest boven 150 euro, waar je kon genieten van gratis verzending, en je retourneert het product, dan zal de verzendingskost in mindering worden gebracht.

Vanaf 150€ zal er géén transportkost worden aangerekend.

Deze kosten gelden enkel bij verzending binnen België.

Eénmaal de bestelling is afgerond kan je niet meer annuleren, je kan het artikel weigeren door een mailtje te sturen naar shop@bonvie.be en het terug te sturen naar Bonvie Boutique, Stationsstraat 28, 3350 Linter. Wij storten dan de artikelprijs terug als de goederen terug in ons bezit zijn. Vergeet het kassaticket niet mee te sturen!

Mocht u per vergissing een verkeerd artikel ontvangen, neem dan contact op met shop@bonvie.be

Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd, dit van de datum van aflevering door B-POST. Wij storten binnen 14 dagen het bedrag van het artikel dan terug op je rekening op voorwaarde dat wij de kleding in perfecte staat en niet gedragen, terug ontvangen, samen met de originele etiketten in de originele verpakking.

Als je het artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur, laat dan eerst iets weten per mail en dan kunnen wij het nodige doen.

LET OP : 
Solden artikelen, of artikelen met een kortingscode worden NIET geruild.

Als partner van bpost biedt Bonvie Boutique verzekerde verzending, inbegrepen in de verzendkost. Je pakketje is dus verzekerd tegen verlies én diefstal tot een waarde van 500€.

Indien wij een artikel verkeerd verzonden hebben, betalen wij de kosten voor retour. Indien het niet past of het je ding toch niet is, ben je zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Wij raden jullie aan om een pakje verzekerd terug te zenden.